Te gast bij?

Uw gastvrouw van B&B Boeren Maison is Henriëtte. Dat ben ik! Na jarenlang gewoond en gewerkt te hebben in verschillende steden heb ik, samen met mijn gezin, sinds 2020 het leven op het platteland omarmd. Dit alles met als doel nog meer vorm te geven aan mijn passie voor gastvrijheid en service die ik door de jaren heen onder andere heb ontwikkeld binnen alle facetten van de horeca.

Op Wedderveer weten wij ons omringd door vrienden en familie. Wij genieten enorm van dat net wat rustigere tempo en kunnen dankzij het Groningse ‘noaberschap’ altijd op elkaar rekenen. Menig buurtgenoot bouwde dan ook mee aan de B&B.

De Boeren Maison is ruim opgezet en bij uitstek een plek om je even helemaal in een andere wereld te wanen. Met mijn motto “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” verwelkom ik u graag en hoop ik dat een ieder zich ook echt welkom voelt. Volop genieten en even de boel de boel laten… dat kan hier. Ik loop u zeker niet voor de voeten, maar sta graag gastvrij voor u klaar zodra dat nodig is.